Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πανελληνιος Διαγωνισμος Βιολογιας 2014: Συγχαρητηρια στους μαθητες της Πτολεμαιδας

"Η ανάπτυξη της Βιολογίας και γενικότερα των Βιοεπιστημών που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έχουν επηρεάσει βασικές συνιστώσες του πολιτισμικού μας ιστού, με πρώτο και κυριότερο ίσως τον τομέα της εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα. Τα νέα δεδομένα, που βρίσκονται πλέον καθημερινά στην επικαιρότητα, έλκουν όλο και πιο έντονα το ουσιαστικό ενδιαφέρον και των μαθητών για όλες τις παραμέτρους των φαινομένων της ζωής. " 
Η πρώτη φάση του πανελληνίου διαγωνισμού Βιολογίας 2014 ολοκληρώθηκε. Το μάθημα της Βιολογίας υποβαθμίζεται αρκετά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός  Βιολογίας αποτελεί μία ευκαιρία και ένα γεγονός ανάδειξης του συγκεκριμένου επιστημονικού τομέα.
Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ τους μαθητές των Γενικών Λυκείων της Πτολεμαΐδας για τη συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μερικές εκατοντάδες μαθητών. Το νομό Κοζάνης εκπροσώπησαν τρεις μαθητές από το 2ο και 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας. Μπορεί να μην κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, ωστόσο οι επιδόσεις τους, τους κατατάσσουν ανάμεσα στις θέσεις 33-46. Αναλυτικότερα οι βαθμολογίες:


ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ
ΣΑΜΑΡΑ
ΝΕΝΑ
ΛΑΖΑΡΟΣ
3ο  ΓΕΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
33
ΧΑΙΤΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
2ο  ΓΕΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
40
ΠΑΠΑΤΣΟΥΝΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3ο   ΓΕΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
46

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου